2019 – Ut på tur i Dragsområdet

Tysfjord ASVO ønsker å motivere alle til å gå på tur i Dragsområdet, og har derfor hengt opp 10 poster rundt om i nærområdet.

På kartet (se neste side) er postens nummer satt i det området der du finner posten. Postene er navngitt (sted) og i følgeskrivet er området den ligger i / veien til posten beskrevet. Noen av postene er også GPS merket. På kartet er postens nummer (rødt) satt i det området der du finner posten.

Som en ekstra motivasjon trekker vi ut en liten premie blant dem som har vært på alle postene. Hvis du ønsker å være med på trekningen må du levere startkortet tilbake påført navn og telefonnummer innen 6.9.2019 kl 15. Vi trekker også ut en premie til barn som har vært på minst 6 poster, startkortet må merkes med «barn».

Trekningen gjøres på arrangementet Mineralløpet den 7.9.2019.

Vi gjør oppmerksom på at all deltakelse skjer på eget ansvar. Tysfjord ASVO påtar seg ikke ansvar for økonomiske følger av mulige uhell eller skader som måtte inntreffe i forbindelse med turen(e). Dette aksepterer du gjennom å skrive under på deltakerlisten når du kjøper startkort.

Tysfjord ASVO AS ønsker god tur og lykke til 🙂

Postene er merket med markør, og har egen merketang.  På hver post finner du informasjon om det området du befinner deg i. På startkortet er det 10 ruter. Pass på at du klipper for posten i riktig rute.Tysfjord ASVO selger startkort til kr. 50