2018 – Ut på tur i Dragsområdet

Tysfjord ASVO ønsker å motivere alle til å gå på tur i Dragsområdet, og har derfor hengt opp 10 poster rundt om i nærområdet.

På kartet (se neste side) er postens nummer satt i det området der du finner posten. Det er mulig å finne postene uten GPS hvis man er litt kjent i området.

Som en ekstra motivasjon trekkes det ut en vinner av 3 mnd medlemskap i treningssentret blant de som har vært på alle postene. Hvis du ønsker å være med på trekningen må du levere startkortet tilbake påført navn og telefonnummer innen 3.9.2018.

For de som tar med seg barn (under 15 år) vil de som har vært på minst 6 poster bli med i trekningen av en liten premie.

Trekningen gjøres på arrangementet Mineralløpet den 8.9.2018.

Vi gjør også oppmerksom på at all deltakelse skjer på eget ansvar. Tysfjord ASVO påtar seg ikke ansvar for økonomiske følger av mulige uhell eller skader som måtte inntreffe i forbindelse med turen(e). Dette aksepterer du gjennom å skrive under på deltakerlisten når du kjøper startkort.

Tysfjord ASVO AS ønsker god tur og lykke til.

Alle brukere av treningssentret må akseptere våre betingelser for medlemskapet. Se www.tysfjordasvo.no

Postene er merket med markør, og har egen merketang.  På hver post finner du informasjon om det området du befinner deg i. På startkortet er det 10 ruter. Pass på at du klipper for posten i riktig rute.Tysfjord ASVO selger startkort til kr. 50Kort om årets poster