Viser 1–16 av 107 resultater

Babypledd fra Graveniid

kr 1450

Mykt babypledd i samisk design. 100% merinoull. Størrelse ca 73 x 77 cm.

Babypleddet er dobbeltstrikket i tidløst Graveniid-design. Passer til barnevogn, bilsete, seng eller som kosepledd hjemme eller på reise. I samisk tradisjon tenker vi alltid 1000 år fremover. Bærekraft er mer enn et ord for oss, det er måten vi lever på. Dette pleddet kan barnet bruke lenge, og kan deretter gå i arv i mange tradisjoner.

Kløfri. Vaskes for hånd. Laget av oss i Alta og Karasjok i Nord-Norge og Sápmi, hvor vi lager alle våre Graveniid produkter.

BURSSA

kr 125

Burssa. Håndsydd skinnpung av reinskinn.

Gehpa (skyttel) fra Stoorstålka

kr 160

Gehpa av STOORSTÅLKA er et tradisjonelt formet samisk skyttel i et moderne materiale. En god gehpa bør lages i reinsdyrhorn, eller som våre, i POM – et superholdbart materiale som er både fleksibelt og smidig.

Når du vever med plukkmønster, gjør den buede formen det superenkelt å plukke de rette trådene. Alt handler om ergonomi. Båndveving er en tøff jobb, og det er viktig at du tar vare på deg selv og kroppen din. Selv om du bare vever rett, uten å velge mønstre, vil den buede formen gi deg rett vinkel – og skuldrene og ryggen vil takke deg. Prøv det selv, så vil du ikke ha noe annet!

Materiale: POM-C (polyacetal)
Lengde: 23 cm
Vekt: 28 g

Glassbrikker fra Alva

kr 350

Brikker / Underlag for kopper og glass av tre. Laget i bjørkefiner. Brikkene er olje- og fargebehandlet. Størrelse i diameter: 11 cm. Motiv: Reinhorn. Finnes i flere varianter. Sett med 4 stk i hver eske. Pris per eske.

Grindvev (flere str.) i akryl fra Stoorstålka

kr 140kr 330

Grindvev for veving av band i akryl. Den er lett, slitesterkt og skånsomt mot garnet. Material: Akryl (Polymetylmetakrylat)

Vi har den i 3 ulike størrelser:

Liten: Hull 16. Spalter 15. (31). Bredde (cm) 9,7. Høyde (cm) 9,1

Medium: Hull 32. Spalter 31. (63). Bredde (cm) 18. Høyde (cm) 9.1

Stor: Hull 52. Spalter 51. (103). Bredde (cm) 28,3. Høyde (cm) 9.1