Gruppetrening

Vi har flere treningstilbud med og uten instruktør. Aktive tilbud fremgår på sidene «åpningstider» og «trening i speilsalen». Disse timene er lukket for andre. Vi minner om at all trening er på eget ansvar.

 
 

Trening med instruktør / veileder

Trening med instruktør er åpent for deltakere under 18 år (fra og med 8 kl.) med tillatelse fra foresatte. Kontakt oss for skjema som må leveres, signert av både deltaker og foresatte, før du kan delta. Vi minner også om at deltakere på trening med instruktør må forlate lokalet etter timen. Hvis du ønsker å trene etterpå må du låse deg inn selv, dette for at du skal bli registrert.
.
 

Trening uten instruktør / veileder

pensjonister / babytrening / bordtennis / …

All bruk av vårt treningssenter krever at man er medlem og har akseptert våre medlemsbetingelser. Deltakerne som ikke er medlemmer av treningssentret kan kjøpe klippekort (10 klipp). Deltaker må selv holde oversikt over sitt bruk av kort.

Priser

Klippekort med 10 klipp kan kjøpes hos instruktør / bedriften. Dette kortet kan brukes på all trening med veileder hos oss. Kortet leveres til instruktør som registrerer deg på riktig trening. Brukte treningskort samles inn av instruktør og leveres på bedriften. Dette for at vi skal kunne fordele inntektene riktig. Instruktør selger også enkelt timer.
 
Du kan ikke forvente at instruktør har veksel.Klippekort med 10 klipp til trening uten instruktør kan kjøpes hos bedriften.