Årets poster er hengt ut i uke 20.

Den 2405.16 er flg publisert på vår Facebookside:

Årets ut på tur poster i Dragsområdet er satt ut :-). Uttrykksikonet smile

Vi håper mange lar seg inspirere til å finne mer ut om hva de ulike stedene heter og/eller lære litt om den/de som hørte til her. For å motivere ekstra trekker vi ut en vinner av 1/2 år i treningssentret blant dere som har vært på alle postene. Trekkes den 10.9 på årets Mineralløp. Dersom man tar med seg barn på turen (min 6) er de med i trekning av en liten overraskelse. Startkort får du kjøpt i resepsjonen. God tur

Tysfjord ASVO ønsker med dette å motivere alle til å gå på tur i Dragsområdet. Vi har hengt opp 10 poster på ulike steder på Drag/Helland. Postene er merket med markør, og har egen merketang.

På hver post finner du også informasjon om det området man befinner seg i.

På kartet er postens nummer satt i det området der du finner posten. Det er mulig å finne postene uten GPS hvis man er litt kjent i området.

På startkortet er det 10 ruter. Pass på at du klipper for posten i riktig rute.

All deltakelse skjer på eget ansvar. Dette aksepterer du gjennom å skrive under på deltakerlisten når du kjøper startkort.

Dersom du tar barn (under 16 år) med på turen kan de bli med i trekningen av en premie dersom de har vært på minst 6 poster.

På Tysfjord ASVO får man kjøpt startkort til kr. 50.

Som en ekstra motivasjon trekkes det ut en vinner av ½ års medlemskap i treningssentret blant de som har vært på alle postene. Hvis du ønsker å være med på trekningen må du levere startkortet tilbake påført navn og telefonnummer innen 4.9.2016. Trekningen gjøres på arrangementet Mineralløpet den 10.9.2016

Tysfjord ASVO ønsker deg en god tur og lykke til

 Alle brukere av treningssentret må akseptere våre betingelser for medlemskapet. Se www.tysfjordasvo.no. Event. depositum til nøkkelkort må dekkes selv.Årets poster (alfabetisk)